روش تولید در کارخانههای تصفیه ی نمک شامل مراحل زیر است:
۱- آسیاب کردن سنگ نمک (یا استفاده ی مستقیم از نمک تبخیری) و انحلال آن در آب خالص و تهیه ی محلول اشباع آب نمک.
۲- اضافه کردن مواد شیمیایی برای رسوب کامل کلسیم و منیزیم و خارج نمودن مواد نامحلول.
۳- عبور محلول آب نمک از فیلترهای شنی برای حذف ذرات ریزتر از ۳۰میکرون.
۴- تبخیر محلول اشباع نمک و تولید بلورهای (کریستالها) خالص نمک و جداسازی آنها توسط سانتریفوژ.
۵- شست وشوی نهایی بلورهای نمک در سانتریفوژ و اضافه کردن یُد به آن.
۶- خشک کردن کریستالهای نمک در خشک کن با استفاده از هوای گرم و انتقال نمک به سیلوهای ذخیره.
۷- بسته بندی نمک با دستگاههای تمام اتوماتیک.
همانگونه که دیده می شود در این روش علاوه بر افزایش میزان خلوص تا حداقل ۵/۹۹درصد، تمام ناخالصیهای محلول و نامحلول نمک حذف می شوند و نیز به علت دمای بالای مورد استفاده، آلودگیهای میکروبی(که در صنایع غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است) از بین می روند.