Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده‌دار وظیفه تعیین ، تدوین و نشر استانداردهای ملی می‌باشد.

استاندارد نمک طعام نخستین بار در سال ۱۳۴۴ تهیه شد. این استاندارد سه بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در تاریخ ۱۳۸۵/۰۱/۳۰ به تصویب رسید.در تهیه و تجدید نظر این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه، در حد امکان بین این استاندارد و استانداردهای بین‌المللی و استانداردهای ملی کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود.

هدف از تدوین استاندارد تعیین ویژگی های فیزیکی وشیمیایی، نمونه‌برداری، بسته بندی، نشانه گذاری و روش های آزمون نمک خوراکی تصفیه شده می‌باشد.

ویژگی‌هایی که در نمک مد نظر قرارمی گیرند، عبارتند از:

- ویژگی های فیزیکی مانند وضعیت ظاهری ، طعم و بو، مواد خارجی و اندازه ی ذرات.

- ویژگی های شیمیایی شامل خلوص، مواد نامحلول در آب، سولفات، مقدار کلسیم و منیزیم، رطوبت و میزان ید می باشد.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.