استانداردها
با پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001، با رویکردی فرایند محور و تفکری ریسک بنیان و همچنین با پیاده سازی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی …
آزمایشگاه
تیم ما از متخصصان مجرب و متعهد تشکیل شده است که به بررسی دقیق عوامل موثر بر کیفیت نمک بر اساس استانداردهای بینالمللی میپردازند.
استاندارد ملی نمک طعام
اولین استاندارد نمک طعام در سال ۱۳۴۴ توسط موسسه ی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تدوین شد.
سرانه مصرف نمک در ایران
مصرف نمک در ایران به طور متوسط ۱۵گرم در روز به ازای هر نفر است که از این مقدار ۶ -۴ گرم از طریق نان و مواد غذایی فرآیند شده، و حدود ۱۱- ۹ گرم …
یُد دار کردن نمک
بسیاری از مواد غذایی به طور معمول در رژیم غذایی مردم کشورمان کم است. یُد از جمله ی این مواد است که هرچند بدن به مقدار زیاد آن احتیاج ندارد، …
روش مکانیزه ی تصفیه نمک
قبل از احداث کارخانههای تصفیه ی نمک، نمک خوراکی در کارگاههای سنتی به این شکل تولید میشد که به سنگ نمک استخراج شده از معدن، پس از آسیاب …