Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

سازمان بهداشت جهانی میزان استاندارد مصرف نمک را برای هر فرد ۵ گرم در روز عنوان کرده است، اما ایرانی‌ها حدود دو تا سه برابر بیشتر از میزان توصیه شده نمک مصرف می‌کنند.

یکی از علل مصرف بالای نمک در کشور ما، همگانی نشدن مصرف نمک تصفیه شده‌ی خالص است، زیرا نمک‌های موجود در بازار اغلب تصفیه نشده و دارای ناخالصی‌های فراوان هستند که این ناخالصی‌ها عمدتاً باعث پنهان کردن شوری نمک می ‌شوند.

عضو هیأت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور درباره تغییر رفتار تغذیه‌ای مردم «ایران» گفت: «مطالعه‌ای که توسط انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور انجام گرفته، نشان می‌دهد دریافت نمک در مردان ایرانی ۹ گرم در روز و در زنان ۷ گرم در روز است که حدوداً ۲ برابر مقدار توصیه شده روزانه است و عمده آن از طریق نان، پنیر و دوغ دریافت می‌شود. نکته جالب آن که عمده نمک، سر سفره به غذا اضافه می‌شود و نزدیک به ۳۰ درصد مردم قبل از چشیدن غذا به آن نمک اضافه می‌کنند. به عبارتی ۱۴ درصد از زنان خانوار و ۳۶ درصد مردان سر سفره قبل از تست غذا به آن نمک می‌پاشند.»

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.